kade
tuš kade

Primjena


Kuhinja

Niti jedna prostorija ne govori "dom", niti otkriva toliko o našem načinu života kao kuhinja, bilo da je vaša vizija dizajna minimalizam gdje je sve skriveno u čistoći linije ili je svo posuđe izloženo na otvorenim policama. Sa svojom osobnošću, s obzirom da se može dobro kombinirati vizualno ili praktično sa drugim materijalima kao što su nehr. čelik, drvo ili staklo, Corian® vam omogućava gotovo svaku vrstu dizajna kuhinje. Corian® vam omogućava bešavno sklapanje sudopera, pultova ili zidnih panela čime tvori skladno i higijensko rješenje.


Kupaonica

Kupaonica je najbrže i najradikalnije izmijenen prostor koji se u posljednjih 10 godina transformirao iz hladne funkcionalne prostorije u prostoriju jednako namijenjenu opuštanju i užitku kao i kupanju. Corian® ima integralnu ulogu u razvoju kupaonice, sa svojom mogućnošću oblikovanja omogućuje slobodno oblikovanje umivaonika, kada i elegantnih rješenja za police, dok ga njegova toplota na dodir i otpornost na mrlje, ogrebotine, plijesan i gljivice čine higijenskim i lakim za održavanje.


Javni prostor

Javni prostori zahtijevaju materijale koji mogu prezentirati željeni imidž i izdržati habanje koje proizlazi iz velikog prometa. Svojom trajnošću i fleksibilnošću dizajna, Corian® omogućava dizajnerima stvaranje doze individualnosti u ovakvim prostorima, dok u isto vrijeme dugoročno pruža izdržljivost, lakoću čišćenja i minimalno održavanje koje takvi prostori zahtijevaju.


Namještaj

Posebne kvalitete Corian®-a također se mogu primijeniti za stvaranje namještaja. Prirodna čvrstoća materijala te njegova mogućnost oblikovanja, rezanja i graviranja, kombinirano sa drugim materijalima omogućuju dizajn inovativnih stolica, stolova, polica za knjige, ormarića i ostalog namještaja, a s obzirom da je Corian® vrlo izdržljiv ti će prekrasni dizajni ostati takvi i u godinama koje dolaze.

 
Prehrana

Gdje god je prisutna konzumacija hrane, higijena nije opcija. Corian® je materijal sa solidnom reputacijom u ovom području. S obzirom da je neporozan te nema vidljivih šavova, lako ga je održavati čistim. Sposoban je izdržati svakodnevne udarce prolijevanja, česta na mjestima gdje se poslužuje hrana, a uz normalno održavanje izgledat će nov mnogo godina. Sve to ćini Corian® idealnim materijalom za primjenu u restoranima, kafićima, barovima i kantinama.


Hoteli, uredi

Corian® je idealan za primjenu u hotelima zbog svoje topline na dodir i raznolike palete boja, bilo za korištenje u kupaonama ili za bilo koju vrstu radne površine. Njegova izdržljivost i bešavan izgled garantiraju lako održavanje i čistoću.

Corian® je također idealan za primjenu u uredima, jer je pogodan za primjenu kao bilo koja radna površina i gdje će njegova izdržljivost i lakoća održavanja također doći do izražaja.

VELUNEKS studio d.o.o.

HR - 10 000 Zagreb
Tel: +385 (0)1 3323 493
Mob: +385 (0)91 6535 007
E-mail: veluneks@veluneks.com

Radno vrijeme izložbenog salona:
radno vrijeme izložbenog salona  - po dogovoru
Za dogovor termina molimo predhodno nazvati!